Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تقدیر از محققان، نویسندگان و پژوهشگران برتر با حضور رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش در سالن همایش مشکات این اداره برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی ارتش، حجت الاسلام والمسلمین حسین صنعت پور امیری رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش طی سخنانی در این مراسم ضمن تبریک به محققان و نویسندگان برتر و تقدیر از دست اندرکاران برگزاری این برنامه، گفت: از منظر قرآن کریم «علم و دانش» جایگاه رفیع و ممتازی دارد و مطالب متعدد و متنوعی در متون دینی در خصوص اهمیت علم و تحقیق آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه پیامبر گرامی اسلام (ص) فرمودند: هرکس دنیا بخواهد یا آخرت و یا هر دو، باید علم را فراگیرد؛ گفت: از موارد قابل تأمل آنکه قرآن کریم به قلم و به آنچه می نویسند سوگند یاد کرده که بیانگر قداست قلم و نوشته است.


رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش در اضافه کرد: تحقیق آنقدر ارزشمند است که اگر در وسط میدان جنگ، کسی از مشرکان برای تحقیق پناه خواست تا کلام خدای تعالی را بشنود، خداوند متعال به پیامبرش دستور می دهد که به او پناه دهد تا کلام خداوند را بشنود و سپس به مکان امنی او را برسانند.


حجت الاسلام صنعت پور گفت: البته قسم به قلم یک قسم فرهنگی است و در نگارش، قسم جهادی هم داریم که قرآن کریم به نفس اسبان مجاهدان عرصه جنگ و جرقه پای اسبان که به زمین می خورند، قسم یاد کرده و این نیز ارزش والای جهاد و مجاهدان را می رساند.


وی تصریح کرد: از منظر اسلام قلم مقدم بر شمشیر است و اگر جایی مستکبران عالم مانع تبلیغ گردند، شمشیر و سلاح مسیر فرهنگ را می گشاید.


حجت الاسلام صنعت پور در ادامه با اشاره به ماموریت دفتر تحقیق و پژوهش سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اهمیت آن افزود: در این دفتر دو کار مهم وجود دارد. یکی بررسی‌های مرتبط با ماموریت عقیدتی سیاسی، به ویژه تبیین معارف در حوزه جهاد و دفاع از منظر متون وحیانی  و کار دوم رصد نیازها و توجه جدی به اثربخشی برنامه های فرهنگی است.


همچنین قبل از سخنان رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش، سرهنگ موسی شعبانپور، معاون طرح و برنامه و بودجه و مسئول دفتر تحقیق و پژوهش اداره عقیدتی سیاسی ستاد آجا، گزارشی از فعالیت های پژوهشی این اداره در سال 1399 ارائه کرد.


در پایان این مراسم از پژوهشگران و نویسندگان آثار تحقیقی از جمله نویسندگان منتخب در حوزه کتاب، مقالات علمی، پایان نامه های دانشجویی، مسابقات کتابخوانی، حوزه پیشنهادات خلاقانه و نوآورانه، همکار منتخب با دفتر تحقیق و پژوهش و 10 نفر از اعضای شورای عالی پژوهش اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش تقدیر به عمل آمد.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: لوح تقدیر مراسم تقدیر تقدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۳۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره پاسخ برتر امسال سومین سال فرخوان خود را که از پاسخ‌های علمی برتر به شبهات تقدیر می‌نماید اعلام کرده است که تمام مراکز واشخاص پاسخگو دراین طرح شناسایی وآثار واشخاص برتر مورد تقدیر واقع شدند؛ امسال نیز آخرین مهلت فراخوان تا پایان اردیبشهت اعلام گردیده است؛ تمام فعالان پاسخگو اعم از نوشتاری و هنری وکتاب وفیلم وانواع کار‌های فرهنگی که در عرصه پاسخ به شبهات فعالیت دارند دراین طرح می‌توانند با ارسال نمونه‌ای از آثار شرکت کنند.

از نویسندگان وفعلان مجازی پاسخگو وهنرمندان وخبرگزاری‌ها وسایت‌های پاسخگو دعوت می‌شود آثار خود را به دبیرخانه جشنواره که زیر نظر مدیر کل حوزه‌های علمیه ودرمرکز مطالعات وپاسخگویی به شبهات حوزه‌های علمیه مستقر می‌باشد ارسال کنند.

موضوع جشنواره: تقدیر از فعالان و مراکز پاسخگو به شبهات دینی و حکمرانی اسلامی، همراه با اعطای جوایز به آثار برتر و حمایت از برگزیدگان

قالب‌های جشنواره: 

پژوهشی: کتاب، مقاله، پایان‌نامه.
ادبی: شعر، داستان، داستانک، ناداستان، رمان.
چندرسانه‌ای: فیلم، فیلم کوتاه، مستند، کلیپ، پادکست، موشن، پویانمایی.
تجسمی: عکس، عکس نوشته، اینفوگرافی، کاریکاتور، نقاشی.
بین‌الملل. بخش‌ویژه: رویکرد تهاجمی در مواجهه با شبهات.

معیار‌های انتخاب اثر:
ـ پاسخگویی تخصصی و تحلیل محتوا
ـ استفاده از شیوه‌های نوین پاسخگویی
ـ ارائه الگو‌های صحیح پاسخگویی به شبهات

شرایط آثار: 
ـ آثار پژوهشی نگاشته و چاپ شده در سال ۱۴۰۱
ـ عدم ارسال آثار ارسالی در جشنواره‌های قبلی

مهلت ارسال آثار: پایان اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳
اختتامیه جشنواره: پاییز ۱۴۰۳
ارسال آثار: https://jpb.pasokh.org

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی: ما شکست خوردیم
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه رفت
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • تاکید امام جمعه موقت بوکان برلزوم تکریم معلمان
  • تجلیل از مربیان عقیدتی سیاسی در تکاب
  • دیدار با خانواده ۳ شهید به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در بندرانزلی
  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • مولفه قدرت سپاه داشتن افراد بصیر است